Menu

Wie zijn wij?

Villa Tovertuin werkt met vaste pedagogisch medewerkers en meerdere stagiaires. Wij hebben ervoor gekozen o zoveel mogelijk met vaste pedagogisch medewerkers te werken. We merken dat dit door de kinderen als prettig ervaren wordt. Villa Tovertuin staat onder de bezielende leiding van Anna Hartmann en Alie Kiers.

Anna Hartmann 
Anna Hartmann is de eigenaresse van Villa Tovertuin. Zij heeft twee dochters Bente en Sterre. Zij is getrouwd en woont op Barger-Compascuum. Vanaf de opleiding SPW is het haar droom een eigen kinderdagverblijf te hebben, sinds de opening in 2011 is zij dus de koning(in) te rijk.
Anna Zal er alles aan doen om uw kind en u een plezierig verblijf op Villa Tovertuin aan te bieden.

Alie Kiers
Alie Kiers is sinds januari 2012 mede-eigenaresse van Villa Tovertuin. Zij woont samen met haar vriend in Barger-Compascuum. Zij heeft 2 kinderen, een dochter genaamd Saar  en een zoon die Raf heet. Zij heeft in het verleden als doktersassistente gewerkt en is sinds 2014 in bezit van haar SAW-4 diploma. Ook Alie doet er alles aan om het uw kind naar zijn of haar zin te maken.

Op de groepen is altijd een vaste pedagogisch medewerker aanwezig, soms in combinatie met een stagiaire. Een Stagiaire voert opdrachten uit die de pedagogisch medewerker aan hem/haar geeft. Een stagiaire mag nooit uit zichzelf dingen beslissen of ondernemen die betrekking hebben met de verzorging van de kinderen. dit doet alle de pedagogisch medewerker.

Met het team van Villa Tovertuin zorgen wij er voor dat uw kind bij ons in goede handen is en het met heel veel plezier speelt el leert bij Villa Tovertuin